Blog Grand Canyon Helikopter

Grand Celebration


Foto Helikoptervlucht Grand Canyon
10 augustus 2017

De meest populaire tour, de Grand Celebration, is ongeevenaard! Passagiers ervaren een spannende vlucht naar de bodem van de Grand Canyon West en landen op de exclusieve plek ongeveer 4.000 voet onder de rand van de canyon. Daar genieten gasten van een champagnepicknick langs de oevers van de Colorado River, met daarbij tijd om de majestueuze omgeving te verkennen. Onderweg is er tijd om te genieten van het adembenemende uitzicht op de Hoover Dam, Grand Wash Cliffs, Grapevine Mesa en de Grand Canyon West. Dit is een ervaring die je niet mag missen!

South Rim ontdekken

09 augustus 2017

Op zoek naar een zomervakantie die geweldig is voor het hele gezin? Een bestemming die opwindend, uniek, adembenemend en meestal onvergetelijk is? Kijk dan niet verder dan de Grand Canyon! Het is al een decennium de top zomerse familiebestemming!De South Rim (oftewel: zuidrand) van de Grand Canyon is enorm, met een overvloed aan zaken om te dekken. Laten we nu beginnen.
Bij de zuidrand van de Grand Canyon bevindt zich het Nationaal Park, dat in 1919 werd opgericht. Elk jaar ontvangt het Grand Canyon National Park ongeveer 5 miljoen bezoekers van over de hele wereld. De canyon wordt beschouwd als een van de zeven natuurwonders van de wereld. En daar is een goede reden voor! De Grand Canyon is kolossaal, majestueus, spiritueel, adembenemend en er is niets in de wereld wat er op lijkt. Met een lengte van 277 miles, een gemiddelde diepte van 1 mile en een gemiddelde breedte van 10 mile, is het bijna onmogelijk om de gehele grootsheid van de canyon te aanschouwen.
Het Grand Canyon National Park is goed onderhouden en heeft veel moderne gemakken en activiteiten, zoals accommodaties, kampeerplekken, wandelmogelijkheden, musea en diverse winkels. Er zijn tal van gratis parkeerplaatsen beschikbaar in het Nationaal Park. Evenals goede wandelpaden die bezoekers naar de viewpoints leiden. Er is zelfs een gratis bus pendeldienst aanwezig tussen de diverse viewpoints, hotels, parkeerplaatsen en het kleine stadje Tusayan. De South Rim is het populairste deel van de Grand Canyon, en de drukste tijden van het jaar zijn de zomermaanden juli en augustus en de periode tussen kerst en oud en nieuw. De meest drukke gebieden van het Nationaal Park zijn langs de rand/rim waar het El Tovar Hotel en de Bright Angel Lodge zich bevinden. Echter, als u in de juiste tijd van het jaar gaat (vroege herfst/lente of tijdens de wintermaanden) en het niet erg vindt om een ​​beetje van de gebaande paden te gaan, kunt u gebieden van het park vinden (en viewpoints langs de rim) die erg stil zijn. Foto Landing Helicopter Grand Canyon De vele uitzichtpunten zijn natuurlijk de hoogtepunten van South Rim, maar er zijn veel andere activiteiten te doen, zoals vliegtuig- en helikoptervluchten, jeeptochten en paardrijd tours. Bezoekers kunnen ook wandelen langs de canyon via de verschillende trails, of zelfs op een begeleide paardenrit beneden de canyon in gaan. Als u maar weinig tijd heeft, zou u een van de meest populaire plekken Hermit's Rest moeten bezoeken. Deze bevindt zicht aan het westelijke punt van het Nationaal Park. Hier is de canyon smal en diep, en het uitzicht op de Colorado River en de zonsop- en ondergangen zijn gewoon adembenemend. Er is ook een cadeauwinkel in Hermit's Rest, dat is ontworpen door Mary Colter, die ook veel van de andere gebouwen in het park heeft ontworpen.

South Rim Tours

5 augustus 2017

Als u enkel het Nationale Park bezoekt, zijn we de volgende rondvluchten tours beschikbaar die u een vogelvlucht geven van dit majestueuze gebied. Zij zijn: 'South Rim Airplane Tour' die over een groot gebied van de oostelijke en centrale rims vliegt. Het biedt een prachtig uitzicht op de Zuni Corridor, Imperial Point, Confluence of Colorado en Little Colorado Rivers, Kaibab National Forest en Kaibab Plateau. Ook zijn er twee helikopter tours beschikbaar. De eerste is de 'North Canyon Tour' die via het Kaibab National Forest en de Colorado River naar de noordrand van de Grand Canyon gaat. U ziet de Toren van Ra en Vishnu Schist als u terugvliegt door de Draak-corridor voordat u terug komt bij de airport. De tweede tour heet de "Imperial Tour." Deze helikoptertour brengt u naar de oostelijke rand van de canyon, vervolgens naar de North Rim en terug door de centrale regio van de canyon. U vliegt eerst over het Kaibab National Forest en als de canyon onder u open komt, ziet u het Little Colorado Confluence waar de blauwe wateren van deze zijrivier samenvoegen met het donkergroen van de Colorado River. Er wordt gevlogen door Point Imperial, over de North Rim, en dan terug door de centrale regio van de canyon, waar de canyon een volle elf mile breed en een 1 mile diep wordt. Bij beide van deze helikoptervluchten heeft u de mogelijkheid om te upgraden naar de luxe EC130 helikopters. Ongeacht welke helikopter u kiest, de canyon neemt gegarandeerd u adem weg van ongeloof.